tirsdag 13. januar 2015

Tirsdag

Når dagen ikkje er som vanleg, kan eg:
Sove lenger enn vanleg.
Ete frukost og lese avis og ha radioen på i bakgrunn(den som kjenner meg, veit at det er det eg kallar kvalitetstid!)
Greie å komme seg opp av sofaen og gå tur. Med piggsko, som må ha vore det beste kjøpet i 2014(ikkje spesielt spennande, men akk så praktisk) Men kvifor er det så tungt å kome seg ut, når eg veit og kjenner at kroppen får det betre med ein gong eg kjem meg ut… Men viljen strittar mot: "Nei, sofa er fint, det er sikkert kaldt og glatt, sutreputre" Eg kom meg ut, med varm jakke, piggsko og lue! Det var ikkje kaldt, nesten for varmt når eg hadde gått litt.
Få behandling, trening, gode råd og omsorg hos fysioterapeuten. Er så glad eg har funne ein fysioterapeut som både gir omsorg og eit spark bak!
Hente bil på verksted, få hjelp av junior(med lappen) slik at eg slapp å ta bussen. Og han var veldig fornøgd med å få kjøre bil heim!
Unne seg ein tur på kafe, med stor tekopp, lesestoff og lunsj. Kjenne sjukmeldingsdagen senke skuldrene. Planlegge middag, prøve å halde på kvilepulsen. I morgon er ein vanleg dag. Fint det og!

Ein stille krok.


3 kommentarer:

 1. Høres ut som du virkelig har vært til stede i alt det fine dagen har bydd på. Koselig å lese :-)
  Og det med sutreputre og forestillingen om at det å gå ut er en plage... såååå kjent.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det hadde jeg ikke tenkt på, men jeg var tilstede, og det gjorde godt. Det krevde noen litt strenge prioriteringer, og var verdt det :)

   Slett
 2. Fint å lese, på en helt vanlig dag :-)

  Ha en fin torsdag, Kirsti!

  SvarSlett