søndag 11. desember 2016

Desemberutfordringa, 3.søndag i advent

I november, då det var lenge til jul og lite å blogge om, slang eg meg på bloggutfordringa til Lammelårtanker. No, når det er desember, huskar eg ikkje like godt, og vips var det 3.utfordring:

søndag, 11.12: Arranger en give away og fortell hvorfor du valgte det du velger

Då eg las utfordringa, tenkte eg at HER skal eg legge godsida til og lage tidenes give-away!!! (For deg som ikkje er heilt inne i det: give-away er når ein bloggar gir bort noko via bloggen sin til ein heldig lesar, eit sponsa produkt eller noko bloggaren har skaffa seg på annan måte. Stor eller liten ting, nytting eller unyttig.)
Som sagt har tida gått fort, og den store planlegginga vart det lite av. Men eg har fundert i heile dag, for eg vil jo gjerne gje ein av dykk ei gåve, og har no komponert ei gåve til deg. Eg har brukt litt av tankane eg skreiv ned sist søndag, om julegåvetips, og litt frå det eg skreiv 8.desember, om heimelagde gåver. No blir det litt med tanke på kva som kan sendast i posten, sursild og heimebakt brød er ikkje så godt egna, men jammen fins det ting som tåler ein runde i posten også. (Og no forstpår du sikkert at denne bloggen ikkje er sponsa.)

Ta-dam!!!! Her blir den presentert:

Ripsgele. I august fekk eg kome til vener med store ripsbusker og plukke rips. Då laga eg mellom anna ripsgele. Den kan du få smake!


Ein boks sitron- og mandelbiscotti. Om eg må seie det sjølv, er dei gode. Særleg når du dyppar i ein kopp te. Fabelaktig som frokostdessert. Du veit den lille godbiten etter grovbrødet...lov i desember!

Eg drikk ikkje særleg mykje kaffe, men prøv å ta frå meg ein av dagens mange tekoppar... Du kan få ein liten boks svart te, testa og godkjent av meg.

.
Dette har eg putta opp i denne posen. Men så var det plass til meir. Kva det er? Hemmeleg, som ei god julegåve skal vere! Eg elskar gåveposar, der det er litt meir enn du først trudde!

No håpar eg dette er noko du kan ha lyst på, og at du difor deltek "i gi-bort´n" min.
Korleis du kan få del i gleden?
Skriv ein kommentar under innlegget. Du må legge igjen e-postadressa di, slik at eg får tak ideg, men den er det berre eg som ser. Dersom du ikkje har eigen blogg, kan du kan krysse for anonym, då deltek du også.
Det blir trekning den 15.desember, då skal pakka kunne kome til deg til jul, slik at du kan ta ei tepause med ein biscotti til.

11 kommentarer:

 1. For et hyggelig innlegg. Jeg hiver meg håpefullt på. Heidi.hole@ebnett.no
  Mvh Heidi ��

  SvarSlett
 2. Oioi så spennende!!!!! Skulle jeg være så heldig å vinne kan jeg gjerne hente premien sjøl også!!!

  SvarSlett
 3. Dette hørtes spennende ut! Jeg er med :-)

  SvarSlett
 4. Så koselig giveaway :) Jeg vil være med :)

  SvarSlett
 5. O store juleglede! ♡ krysser fingrene for vinnerlykke nå ;)

  SvarSlett
 6. Selvportrett er velgjort... og så hyggelig gave
  Jeg er med 💕

  SvarSlett
 7. Selvportrett er velgjort... og så hyggelig gave
  Jeg er med 💕

  SvarSlett
 8. Jeg elsker gaver. Melder meg på! ����

  SvarSlett
 9. På tide å innrømme at eg les bloggen din... Premien var såpass freistande at eg for første gong melder meg på ein give-away! Helsing lillesøster.

  synfo@tjora.no

  SvarSlett
 10. Så koselig en giveawaygave! Jeg elsker hemgjorte gaver! Fortsatt god førjulstid til deg! :-)
  Gina Lisbeth (ginalisbeth@hotmail.com)

  SvarSlett
 11. Ojojoj, denne vil jeg være med å kjempe om!!!

  SvarSlett