Etter frukost tok eg på ull og vind og vasstette klær og stakk i skogen. #mykindofmindfullness
Overraska meg litt å finne snø i høgda, men det burde vel ikkje gjere det, med tanke på været i går. Men heldigvis er det enno masse haustfarger igjen, og blåbær og tyttebær, om ein leitar godt.
Blåbær |
Sopp |
Snø og lyng |
Etterpå har eg bakt rundstykker (for når ein ventar sonene heimom er det ikkje nok med rare mûslibrød og knekkebrød, syns mor) Og etter ei veke med berre meg sjøl i kosten, avanserte eg frå bakt brokkoli med nokre skinkebitar til lammekotelettar og tsatziki og eplekake til dessert. Hm, meir avansert mat gir meir oppvask.
Eplekake. Med havregryn og kesam. Og veldig mange epler! |
Eplekake skal ha mye epler i seg, jeg hadde digget den!
SvarSlettVeldig god! Masse epler, og havregryn. Tror det teller som helsekost!
Slett