lørdag 1. oktober 2016

10 mål for oktober
  Eg har lese så fine lister om mål for oktober, både hos Anja i Avdeling Holt og Fru Jacobsen og vart så inspirert! Så no prøvar eg å skrive nokre mål, ønskjer og planer for min eigen oktober månad.

  1. Gå tur. Eg har nesten vorte avhengig av å gå tur, og trur eg blir eit betre menneske av å gå tur. Idag har eg gått tur til byen, i regnvær og med regnjakke og støvlar. Fint! I morgon skal eg gå tur i skogen. 
   Blir aldri lei av skogen 
  2. Lese ei bok kvar veke, og bruke biblioteket meir. (Og ikkje berre låne bøker, men også levere dei tilbake i tide...)
  3. Feire 23-års bryllupsdag! Satsar på at vi rekk det, sjølv om det er på ein søndag og det er midt i elgjakta. (Kan du tenke deg? Gifte seg midt i jakta? Men mannen var ikkje jeger den gongen.)
  4. Kurs med fagforeninga om omstilling, og nokre timar i København. Satsar på å rekke dansk frokost og ein nokre skobutikkar.
  5. Sette båten i vinteropplag. Eg ser at eg er ein godværsseglar, og at sesongen nok er over. Vi har hatt fine turar, men no er tida inne for andre aktiviteter.
   Fin utsikt frå båten, også ved kai
  6. Kjøpe lys i bøtter og spann, slik at eg kan tenne lys når eg sitt i sofaen og les. 
  7. Lage fårikål ein gong til. Og eplepai! Og kanskje kan junior lage pannekakefrukost ein dag? Og bake bollar og brød, så mykje betre enn kjøpebrød.
  8. Gjere styrketreninga for ryggen, kvar dag, jamnt og trutt! Oversjå at det er litt kjedeleg, det går greit når eg først startar. Forhåpentlegvis kjenne at det går framover og at det virkar. 
  9. Ikkje fylle bensin på dieselbilen! 
  10. Bruke mindre tid på nettet, heller sjå ein film eller prate med dei rundt meg.

  7 kommentarer:

  1. Å, dette var lurt! Tror kanskje jeg også skal sette meg til mål for oktober - kanskje kommer jeg med to innlegg denne måneden? ;-)

   Ønsker deg en strålende oktober!

   SvarSlett
  2. Høres ut som en god plan ;)
   God høst!

   SvarSlett
  3. Det er greit med noe som gjør det lettere å blogge, syns jeg. Og stjeler andres ideer!

   SvarSlett
  4. Ikke fylle bensin på dieselbil, tror det er min favoritt!!!

   SvarSlett
  5. Så spennende :) Gleder meg til å følge med :) HA en super uke :)

   SvarSlett