torsdag 5. mai 2016

Ut på tur!

Det er mai, sol(iallfall så godt som) og temperaturar som gjer at ein kan kome seg ut utan lag-på-lag-på-lag med ull. Eg kan bruke den nye anorakken min :)

Vi har vore på tur langs Trondheimsfjorden. Ikkje langt, ikkje fort, men heilt klart på tur! Og neste gong skal vi ha med niste, for det kom eg ikkje på idag. Og vi gjekk forbi så mange fine rasteplassar... dei ropte etter niste, tekopp og ein sjokoladebit!

Men det vart lunsj i sola på terrassen då vi kom heim, og mannen tok ut ei feltseng til meg, så eg kunne ligge ute i sola og lese. Luksusliv for luksusdyret!


Kvitveis, som teppe rundt oss

Ein får jo lyst til å berre gå og gå!

Skarp sol, morsk dame.

Så kom toget forbi.

Fin detalj på eit nokså nedslitt hus

Fjorden baby!
Og været skal fortsette. Og igår var det onsdag, men på ein måte fredag. I morgon er det fredag, eller måndag, nei, fredag igjen!

6 kommentarer:

 1. Du er døgnvill, jeg ler litt med deg for det er ikke lenge siden jeg gikk rundt og måtte sjekke mobilen for å finne ut hvilken dag det var. Håper dagen blir bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fort gjort å bli døgnvakt når man går hjemme! God helg til deg, for nå er det helg?

   Slett
 2. I dag har jeg lørdag eller mandag, litt usikker ettersom alle er hjemme...

  Jeg har fått gått masse på tur de siste ukene, og det har vært kjempedeilig! :-) Sitter og lurer på hvem jeg skal lokke med meg i morgen... Øh, på søndag. I morgen får jeg vel gått nok i byene mens jeg ordner konfirmasjonsting til neste helg...

  Ha i strålende fin helg! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Forvirrende med mai og fridager. Masse lykke til med konfirmasjonsforberedelser, der ut til at lefsene er I boks!

   Slett
  2. Takk! Lefsene er i boks! Det neste nå er bordkortene, og endelig vet jeg hvordan de skal være... :-)

   Slett
 3. Herlege glimt!
  Flott du får nyte slike dagar :-)

  God helg!

  SvarSlett