tirsdag 24. mai 2016

Føling i fjæra #2

Igår tenkte eg at idag blir det ingen tur. Eg var litt sliten, eg hadde ei bok eg gjerne skulle lese ferdig, det regna ute. Altså: unnskyldningane sto i kø!

Men etter å ha lese ut boka, ete lunsj og rydda litt, kjente eg at nei, eg orka ikkje sitte inne lenger. Eg tok ein vri, og stakk i fjøra istadenfor skogen, eg avtala med meg sjølv at eg skulle få te på kafe i fjøra etter å ha gått turen.

Då eg kom fram, hadde det nesten slutta å regne, temperaturen var perfekt, det var mjukt lys og lite folk ute. Langs fjøra lukta det tang og tare og sjøvatn, det lukta som då eg budde i Mandal i ei fjern fortid. Der gjekk vi masse tur langs strendene, i all slags vær.
Etterkvart drukna sjølukta i ein tett vegg av heggeduft(som er veldig god ute, men altfor mykje inne..)! Det blomstra på alle kantar. Det var masse blomstrar å sjå, ulike slag tre og det var berre mjuke bølgjer på Trondheimsfjorden.Fjorden baby!


Regn på ei rosebusk

Hegg i lange baner

Belønning. Te på kafe. 

Dette skal eg gjere igjen.
Kom det fram at eg hadde det bra?

4 kommentarer:

 1. Det kom fram at du hadde det bra! :-D

  Ingenting lukter bedre en sjølukt i regnvær! Det er sånne dager hvor jeg egentlig bare vil puste inn gjennom nesa hele tida... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skein igjennom altså :)
   Det var ein dag med lukt, og minner.

   Slett
 2. Bildet av benken mot fjorden, jeg er mer enn betatt!

  Godt du kom deg ut, flott for kropp og ikke minst sjel!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så fint med sånne stille steder, der man får lyst til å bare sitte og være. Ikke noe Mer!

   Slett