mandag 23. mai 2016

Vekestart veke 21

Eg er i rute. Måndag føremiddag! Her kjem vekestarten tidleg!

Alt klart til matlaging.

Helga har vore fin. Vi har feira mannen sin bursdag, eg er for feiring av alle bursdagar. Ikkje berre "runde" dagar, men dei heilt vanlege dagane. 48 for eksemper, er eit utmerka høve til å lage ei stor gryte chili con carne og invitere til gutteselskap. (så vart det litt mykje for ryggen å lage mat, men det var stor stas å høyre latteren i stova og sjå at maten hadde falle i smak)

Vi har gått fleire turar i skogen, og i går var det så varmt at eg kunne gå i shorts! (og regnet kom først då vi sette oss i bilen!
Skogen baby!

Idag er det ikkje så varmt, det er skodde og regn. Det er tomt for kake. Det er måndag. Men det er vel berre å kle på seg og kome seg ut likevel?

REGN

Når det gode regnet faller,
er alt mulig. Kjærligheten
kommer ut av ei åpen dør
i det grå murhuset.
en smal snorrett sti åpner deg
innover i skogen.
Hun bøyer til side ei grein.
Så går vi inn.

Kjell Ivar Sandvik

Ha ein fin måndag og ei god veke!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått til mannen! Jeg har gjort noe nytt i dag: jeg har vært eksamensvakt på videregående. Jeg husker at det var noe jeg ville "bli" en gang allerede da jeg selv gikk på videregående. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eksamensvakt, det var jo de (i mine øyne) eldgamle med knekkebrød?? :) hehe, viktig jobb!

   Slett
  2. Ja, jeg hadde sett for meg at det ville bli en pensjonistsyssel, men så kjenner jeg ei - yngre enn meg, faktisk - som har vært eksamensvakt i alle de åra jeg har kjent henne. :-) Vi var ganske mange... unge...

   Slett
  3. Det er også en ting, alder er relativt...De på rundt 50 er mye yngre nå enn for 30 år siden!

   Slett