søndag 24. juni 2012

Ferieblogging

Det er ferietid, det er utlandstur og det er familietid!
Fredag reiste vi på årets ferie :) reiseruta var København-Toronto-Orlando. I København åt vi frukost, før vi oppdaga at flyet vidare var forsinka pga torden i Toronto. Heldigvis finns fine kvilestolar i stillesona, dei skal vi finne fort neste gong!
Men omsider gjekk flyet vidare, og då vi kom til Toronto utpå ettermiddagen var flyet til Orlando reist utan oss... Eg fekk oppleve noko nytt, å bli ropt opp på flyplassen :) det var ikkje verre enn at dei hadde nye boardingkort klare til meg. Så vart det sushi og pizza før vi reiste vidare. Det vart seint på natt før vi kom fram, 28t frå vi sto opp til vi la oss, men det gjekk greit(iallfall nesten, vi var litt uggne i kroppen og slappa)
Laurdag morgon kom vi oss opp, fekk henta ut leiebil og etter litt plunder med GPS fann vi vegen til Disney og der sto jammen Margrethe og gjengen og venta på oss ved inngangen! Ikkje verst:)
Kort oppsummert: fredag frukost i Køben, middag i Orlando og kald drikke i Orlando! Laurdag: Frukost i Magic Kingdom, litt solbrent i overskya, varmt vær og middag på hotellet.
I dag regnar det, men vi er klare for nye eventyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar