torsdag 1. mai 2014

No passar det ikkje så godt med snø lenger!

Eg hadde eit optimistisk innlegg i mars om Når passar det med snø?
Eg har, litt ufrivilleg, drive forskning dei siste dagane, og eg har konklusjonen klar: eg syns ikkje det passar med snø i april/mai.
30.april

Tidlegtidleg igår morgon hadde eg lova å kjøre junior til flyplassen. Han skulle på skuletur for å lære meir språk før eksamen. Som den gode mor eg er, ville eg uansett stå opp når guten skulle reise tidleg(og skulle han tatt flybussen, måtte eg ha stått opp enno tidlegare…) Mannen kommenterte at det låg noko kvitt på taket, men i morgonørske tenkte eg ikkje så hardt på det. Vi kom oss i bilen. Junior fekk ikkje sitte bak rattet, sjåføren bør vere vak og opplagt!
Ut på den store vegen, og vi møtte VEGGEN, snøværveggen. Godt vi hadde god tid, for vegen var slapsete og takk og pris har vi ikkje skifta til sommardekk! Først skal dei tøffe kjøre forbi, men etterkvart la folk seg fint i kø.
Vi nådde fram, i rett tid, junior ville helst ikkje følgast inn for å møte klassa, mor køyrde tilbake til byen.  Bilen før meg hadde sommardekk, og dansa litt hit og dit, så etterkvart tok vi det riktig roleg på sledeføret. Lell stempla eg inn på jobb klokka sju!

Men no er det nok snø for i år!
Og ute dalar snøen idag også, første mai…

God langhelg!!
(det var forresten likedan i fjor, då hadde vi konfirmasjon denne helga, og det snødde dagen før….Men den store dagen var det sol og kaldt)

6 kommentarer:

 1. Kom mai, du skjønne, milde… Bare kom! :) Jeg elsker vinter, men denne snøen vi har/får nå, kan jo ikke brukes til noe fornuftig..jeg sier jatakk til vår :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, denne snøen kan ikke brukas ttil noko! Få den vekk! Eg vil ha varme og terrassevær!

   Slett
 2. Her på Østlandet har det også snødd så vidt, men den la seg ikke, bare smeltet på vei ned. Jeg håper på slik sommer vi hadde i fjor, varme og sol.. kose seg til langt på natt ute på terassen!
  Siden jeg nå vet dere holder på med øvelseskjøring så kan jeg spørre deg et spørsmål både jeg og høna er litt usikre på, vi finner ikke svar heller, ....har ikke lett all verden heller da, men er det lov til å ha fler passasjerer enn ledsager i bilen mens du øvelseskjører? vet dere noe om dette? God tur til dere også og lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. tidig opp, du! Har jammen ikke tenkt på det; men vi har ofte øvelseskjørt med flere i bilen. Det skal jeg jammen sjekke opp.

   Slett
 3. takk for svar:) er oppe tidlig jeg som har begynt på igjen med små barn i tillegg, hehe.. her holder det ikke lenger enn til seks på morgenen. Da ble jeg litt klokere og vi kan da øvelseskjøre enda litt mer siden vi som oftest har flere med i bilen da vi har mange barn som skal både hit og dit. Da blir det litt enklere om man har med en av de små bak. Ha fortsatt fin helg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, når man kan øvelseskjøre med passasjer, kan man slå to fluer i en smekk! Transport og øvelse på en gang :) God helg!

   Slett