Babyribs er vel omtrent det som vi kallar sparribs? Ser ut som enormt mykje mat, men det er mykje bein:) Blir servert med valgfri siiderett, feks cole slaw(kålsalat), som eg skal lage til grillmat neste gong eller potetmos eller bakt potet eller søtpotet eller... mange velg!
Pannekakefrukost høyrer med! Vi lagar det av og til heime, men iHOP er nok eksperten:)
Og subs har vi ete, baguett av ulik type med mykje godt pålegg.
Har prøvd å unngå frityrmat kvar dag, men det er ikkje berre enkelt, den er lett tilgjengeleg og billeg...
God mat er viktig på ferie, men så er det godt å kome heim til grovbrød igjen!
Vi åt stone crab claw(lokal krabbe i Florida) til forrett då vi var i Key West |
Hovudretten var reker med limesaus og mangochutney og kvitløkskrydra potetmos :)
Key lime, er ikkje grøn slik som den vi brukar i Norge, blir brukt i Key lime pai som vi åt til dessert i Key West. Trur det er omtrent like mange oppskrifter som kokkare! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar