tirsdag 17. februar 2015

Vekestart veke 8

Av og til går dagane utan at eg får gjort det eg tenkjer at eg skal, som å skrive vekestarten på bloggen. Den har liksom vorte ein "må-ting", om ikkje anna skriv eg iallfall det innlegget kvar veke!

Så idag, på ein tirsdag, kjem vekestarten:

Å vakne til ein ny dag er som å få ei forundringspakke.
Du veit ikkje kva ho inneheld, og kvar gong er det like
spanande å opne ho.

Jan Magnus Bruheim


Eg kan ikkje skryte på meg ei boblande glede over ein ny dag kvar morgon. Ofte startar dagen med ein indre dialog mellom meg og fornuften, kan eg sove litt til? Ein liten snooze på vekkeklokka? Men eg står opp. Eg er ikkje frå meg av undring over kva som kanskje står i avisa(men avis må eg ha) Eg et frukost av gamal vane. Eg køyrer eller går til jobb, og først då byrjar eg vakne såpass at eg kan legge merke til at lyset kjem tidlegare for kvar dag, at det kanskje er ein fin soloppgang eller liknande. Eg gler meg over dagen! Og det er det jammen grunn til! Tross smårust i kroppen og trøytt tryne, eg har jo hus og seng, ein fin gjeng heime og eg har jobb å gå til!

Søndag hadde høg, blå himmel og sol! Vind som
ikkje vises på bildet og frisk luft!

Idag var forundringspakka ei ommøblert stove då eg kom heim frå jobb. Alt for at
 med junior og kompisane,som spela kontrabass, trommer, piano og gitar med høgt lydnivå, skulle få plass.
Og no har dei rydde alt tilbake på plass. Det er kanskje det beste?


7 kommentarer:

 1. Ha ei fin uke! Her nyter vi vinterferie med ett av de borteboende barna hjemme - det er kos! I helga var vi faktisk samla hele gjengen sammen med besteforeldre, tanter, onkler og søskenbarn for å feire en 18-åring. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så koselig med sånn feiring! Det er vinterferie her også, huset er fullt av tenåringene våre og mange andre. Nå vurderer jeg faktisk å bare legge meg fra hele kaoset, det er vel her i morra også...

   Slett
 2. Her er det ikke vinterferie før neste uke så vi er i hverdagsmodus ennå, ..noe som er like greit siden vi er fire av sju i huset med streptokokkinfeksjon og går på penicillinbehandling. Vi skal ta det igjen neste uke:) Jeg elsker å komme hjem til det du kaller forundringspakker. Liv og røre i huset. Det er noe av det trivligste:) kos deg masse med det!! Ha en flott uke!!

  SvarSlett
  Svar
  1. God bedring til dere! Så kjedelig å vere sjuke! Vi har to stover, men igår måtte mannen og eg sitte på kontoret lell, det var tenåringar kvar eg snudde meg...veldig kjekt og litt kaotisk! Snart langhelg for meg, det blir fint!

   Slett