tirsdag 22. juli 2014

Vekestart veke 30

Vekas tema er "Det er deilig å sløve i skyggen!" (Det kjem frå ein sang med DumDum Boys, men resten av teksten passar dårleg, eller… Det handlar om å skvise litt hardare, det er måndag heile året etc, og eg går på jobb, det er enno ikkje ferie! Neida, det er ikkje slik, det einaste som blir skvisa er svette! Men som alle gler eg meg på ferie!)

Men sjølv eg, som elskar å svette i sola, rotere sakte i sola og kjenne den brenne, har gått over til skuggen ein del av ettermiddagen og kvelden. Litt av grunnen er naturlegvis ei kledeleg rosafarge på deler av kroppen etter bittelitt mykje sol i helga, men også fordi det er varmt! Men eg nyt å kunne sitte i skyggen, til klokka både ti, elleve og tolv, med kun shorts og topp på, det er ikkje kaldt. Vi et alle måltid ute, treng nesten ikkje fyre på grillen for å lage maten… Eg brettar klær ute, det er mykje kjekkare enn å gjere det inne. Eg tørkar klær ute, dei er tørre på eit blunk.Det blir mykje salat og sukkererter frå kjøkkenhagen og ein dag testa vi ut poteten frå eigen potetåker. Det må kunne seiast at den var liten, men du verden så god!

Og eg sløvar, med bok, med fotbad, ser på utsikta,...Livet på skuggesida

Spa på terrassen!

Kindle rommar mange bøker. Snart på tide med lesetips igjen!


Seint på kveld

(og med skam å melde, det var godt det skya litt over i ettermiddag, men no kjem solnedgangen for fullt ute, ser eg, glede!! )

3 kommentarer:

  1. åhh jeg blir så imponert over den kjøkkenhagegleden din:) Jeg tror seriøst jeg er nødt til å tenke litt på å lage meg èn til neste år. Husker hvor stas det var å gå å høste inn og lage middag av det vi fant sammen med mormor, eller bare det å ta en sukkertert å tusle videre.
    Herlige sommer!! bare nyter i lange drag om dagen!!

    SvarSlett
  2. Her er det bare å nyte ja, for noen fantastiske dager vi har blitt velsigna med:) Jeg har utrolig nok unngått å bli solbrent i år og har til og med fått litt farge - det hører med til sjeldenhetene!
    Ha fortsatt fine sommerdager:)

    SvarSlett