...august og september er tida for å ete tom frysaren for elgkjøtet frå i fjor for å få plass til (forhåpentlegvis) årets fangst!
Det er eit luksusproblem, men heilt reelt. Idag vart det viltgryte, igår pizza med elg, sist helg elgsteik og i veka lapskaus. No har eg fått oppskrift på elgsodd som må prøvast og kanskje vi skulle hatt elgkarbonader ein dag?
Variert kosthald!!
Herlig kosthold! :-)
SvarSlettOg det er jo variert..på sin måte. :-)
Små skiver elgkjøtt stekt i stekepanna sammen med smør og litt grillkrydder... det er snadder!! :-) Som pålegg, eller med en salat og loff til. Det hadde vi ofte når jeg var liten, og jeg har videreført den. Enkelt og SÅÅÅÅÅ godt. :-)
Ha en fin kveld, kos deg med elgen.. ;-)
Takk for godt tips! Hørtes veldig godt ut. Alle elgkjøttips mottas med takk!
Slett