søndag 3. desember 2017

1.søndag i advent

Endeleg fekk eg tenne adventslys igjen! Åh, adventsstake og lilla lys og sein frukost og naturlegvis sang. For første gong berre mannen og eg. Det var litt rart! Så det måtte vi snakke litt om, livet utan barn i heimen... Kjenner oss litt eldre, på ein måte.Etterpå gjekk vi tur, i øspøs og vind. I fjøra. Det var vått og kaldt, og friskt og godt. Lite bilder, fordi eg ikkje orka å ta fram mobilen i været.Så kjøpte vi med oss bollar, klementin og marsipan og reiste på besøk til studenten som sitt og les til eksamen. Han vart glad for besøk, og pause. (og eg kjente at enkelte ting er greit å vere ferdig med, han skal ha 4 eksamenar før jul og eg har vore der, og lengtar ikkje tilbake! Aldri har eg hatt så lite skitne klær, og aldri har skapa mine vore så ryddige som i eksamensperiodane.... Ser ut til at junior har betre lesedisiplin enn mor si!)

Etterpå har eg tenkt mest på kva eg skal gjere til veka, eg har sove litt på sofaen og no tenkjer eg at eg skal sjå "Jul i svingen"!

Dagens vers?

No tenner vi det første lys, 
åleine må det stå.
Vi ventar på det vesle barn
i krubba lagt på strå.

4 kommentarer:

 1. Jaaa, endelig er det advent! Lilla lys, stjerner og staker i vinduene og te/sjokoladekslender som jeg til bursdagen av svigerinna mi. Jentene og jeg har tre TV-kalendere som vi vil følge, vi henger allerede etter i to av dem... 😉

  SvarSlett
  Svar
  1. Innser at vi ligger etter med Jul i svingen...det går så fort en dag! Koser meg med te-kalender og lys i hele huset!

   Slett
 2. Ja, tenk nå er de flyttet ut. Rar tanke, en dag er de ikke der mer..... annet enn på besøk nå og da?

  God førjulstid til deg og far i huset, dere er gode til å ta vare på hverandre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, gode du! Og ja, det er rart at de bare kommer på besøk!

   Slett