mandag 17. desember 2018

17.desember

Idag har eg sprunge rundt, med tunga på slep og høge skuldre, og kom nesten i mål med julegåvene. Var så fornøgd, til eg kom på at lista ikkje var fullstendig...men pytt, dagevis igjen, og eg har ei klar  vag plan for det som gjenstår.
Senking av skuldre

Då eg kom heim, hadde fått sitte i ro ei lang stund, løst eit par sudoku, ete litt og høyrt julemusikk, fann eg ei anna liste eg kunne jobbe etter. Vaskemaskina har vaska treningsklær, ullklær og 60gr-vask. Oppvaskmaskina har vorte full, vaska frå seg og nesten vorte full igjen. Eg har laga fikenmarmelade, som vi skal ha til ost i jula. Og eg har lag krumkaker. Då seier eg med ferdig med baking til jul (trur eg), dersom ikkje noko viktig skulle bli etterlyst i siste sekund.

Fettfri bakst

Men krumkaker. Eg trur dei må vere veldig fettfattig? Rett nok er det mykje smør i røra, men når eg ser kva som ligg igjen i jernet og på benken etter steiking, trur eg det meste av smøret har rent bort!


4 kommentarer:

 1. Så flittig du har vært :-) Fikenmarmelade høres godt ut. Har du en oppskrift å anbefale?
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Jeg brukte oppskrift fra trines matblogg, fikenmarmelade med portvin (men droppet portvin)

  SvarSlett
 3. Høres som en flittig og fin dag:)
  jeg hadde en butikkrunde i går formiddag. Det er ganske tomt i butikkene kl 10, og noen fordeler er det jo ved å være sin egen sjef. Dessuten har sønnen flyttet hjem for jula men jobber i butikk og låner gjerne bilen min ( så jeg må planlegge egen kjøring før hans arbeidstid, men hey, sønnen er hjemme)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skriver liste på liste, og krysser ut og ser at jeg mangler noe...SÅ var ute en runde idag, ikke alene, sånn rett etter jobb!

   Slett