torsdag 1. oktober 2015

Oktober

Igår var det operasjon. Den gjekk veldig greit, heldigvis. Eg byrja lure litt medan eg låg på opersajonsbenken og venta på kirurgen(det var lokalbedøvelse, så eg var vak)om eg eigentleg ville opererast... Altså, dei skulle skru ein skru inn i hodeskallen min! Det må vere normalt og sunt å lure på om det er klokt?! Men eg tenkte det var seint å snu, så eg låg i ro. Glad for det idag! Og kanskje skriv eg meir om operasjonen seinare.

Idag er det sofadag. Eg har ikkje så veldig vondt, men det er ømt der skruen er sett inn og sårt i såret. Eg tek det med ro. Ute er det øspøsregn, så mykje at det har fått namnet "Roar". Vi bur vel litt i ytterkant av "Roar", men det er sanneleg vått nok! Eg fyrar i omnen, les "Historia om det nye namnet" (Elena Ferrante), høyrer radio, har jamnt lav puls.


På tur ut for å hente posten, i oktoberregn, såg eg at erteblomstene ved inngangsdøra er igang med ein ekstra blomstringsrunde. Det luktar erteblomster, dei lyser med dei fine fargene sine. Dei gir litt ekstra sommar, i oktober.


Oktobersommar


2 kommentarer:

 1. God bedring. Gleder meg til å lese hva du synes om denne boka av Ferrante!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Formen er bra :)
   Og det går litt sakte med lesinga, men "dom" skal komme!

   Slett