tirsdag 27. oktober 2015

Venskap

I kveld skal eg treffe nokre damer eg har kjent i mange år, dei fleste i godt over 20 år. Nokre har eg kjent sidan eg var singel, nokre har eg kjent sidan eg var nygift og alle har sett meg som kone og mor. Dei kjenner kjernefamilien min, veit om foreldra mine, søsken, kvar eg kjem frå. Jobben min, helsa mi, oppturar og nedturar i livet.
Eg kan spørje dei om råd, eg kan lufte frustrasjon, eg kan be om heiarop, støtte og tilbakemelding. Ærlege tilbakemeldingar! Og det er ikkje berre for meg, vi er der for kvarandre, heile gjengen. Vi er der for kvarandre! Vi er nettverk for kvarandre. Nokon som vi veit stiller opp! Vi deler liva våre med kvarandre, på godt og vondt. Heldigvis har vi faste treff, for eller ville tida fort gått frå oss, med alt anna som skjer. I kveld har vi sett av tid! Eg gler meg!


Og eg har andre vener, frå jobb, i nabolaget, frå studietida, frå barnehagen og skuletida til ungane. Snakk om rikdom! Rikdom som ikkje blir mindre sjølv om det er bankkrise eller kollaps i boligmarkedet.
Det var ikkje noko meir eg skulle seie i dag.

3 kommentarer:

  1. Kos deg!

    Sånne venner er det utrolig fint å ha! :-)

    SvarSlett
  2. Venner er det viktigste man kan ha rundt seg. Det som virkelig gir næring til livet.

    Kos deg! Glad på dine vegne.

    SvarSlett