fredag 19. juni 2015

Utelunsj

Det skulle vere opphaldsvær idag. Det slo ikkje heilt til. Det har vore både sol og regn. No derimot, er det SOL. Herleg!
Men igår bestemte eg meg for å ta med matpakka ut i skogen idag, og det gjorde eg. Været fekk ikkje ødelegge. Eg viste akkurat kvar eg ville, min fristad,  eit pausepunkt der eg ofte er.
På tur dit plukka eg granskot,  så no skal det bli granskogsirup. Enno ligg dei på benken og lukte juletre. (Og når eg plukka litt her og der på turen, risikerar eg ikkje å gå for fort og overbelaste ryggen.  Vinn-vinn. Å gå I myr er forresten ganske slitsomt...)
Å sitte ved eit vatn,  åleine,  langt vekk frå støv og kaos. Eg såg ingen andre. Eg høyrte fuglesang. Eg drakk te, åt niste, tomat og nøtter. Skuldrene fall på plass, eg pusta med magen. Litt regn er ikkje farlig og det finnes gode klær!
Nøtter i eit lite glas

No er eg klar for sommarfest på jobb!

(Og i morgon skal eg vaske joggeskoa!)

5 kommentarer:

 1. For et godt feel-good innlegg! Ble oppriktig glad! Kos deg på sommerfest!

  SvarSlett
 2. Så deilig å komme seg ut, alltid. Et barn jeg hadde i barenhagen for mange år siden hadde en kommentar om meg, - det var alltid gøy med deg, også når det regnet for vi gikk på tur og vi fikk lov til å hoppe i puttene og stå under ødelagte vannrenner å kjenne det dryppet på jakka. Du fikk meg til å være glad i å være ute. Det synes jeg var en stor tilbakemelding, - og jeg vet at glede smitter. Jeg digger uteliv, - og kjenner jeg blir glad i av at andre utnytter mulighetene :) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Uteliv gjør godt, for indre og ytre, og å søledammer er artig for voksne også. Iallfall med riktige klær!
   For en fantastisk tilbakemelding du fikk, der har du formidla noe viktig!

   Slett
 3. Dette hørtes helt herlig ut! Å vandre i skogen helt for seg selv, med niste - åhhhh så hyggelig! Og litt regn - helt enig med deg - det bare frisker opp! Håper ryggen din blir bedre og bedre - og du med tanke på sommerhatten du skriver om i neste innlegg - det er visstnok VELDIG inn - så du er mer moderne enn du aner ;) Ønsker deg fine sommerdager - klem

  SvarSlett