søndag 19. august 2012

Ein sommar er over...

...trur eg. Vakna til regn og gråvær etter nokre dagar med sol og varme og ei kjensla av at sommaren ikkje har vore så ille lell. Gløymer nesten at det var 9 gr og regn, regn, regn i juli...gløymer nesten.
Slik såg det ut på terrassen for nokre kveldar sidan. Godt å sitte ute, kjenne varmen og lyset som går over i fløyelsskumring og til slutt mørke med levande lys. Var så heldig å ha besøk, og satt ute saman med god prat, til slutt under pledd og med tarrassevarmarvarme.

Idag tidleg sto hengekøya åleine i regnet, ikkje mykje konkurranse om å ligge der og lese og svette i sola!
Altså er det ein dag for innesyslar, oppdatering av blogg, sitting i sofa, lesing av bøker, høyre på radio og musikk ein ikkje har høyrt på lenge, stor tekopp, laurdagsavisene, scones til frukost, frukost på spisebordet med teakbestikket(som ikkje tåler oppvaskmaskina, men det er jo søndag) Og då gjer det ikkje så mykje om det regnar ute:)

Eg fann nokre skattar i ferien! Litt 70tals servise og gamletantes nattkjole!

 Alle må då bli i godt humør av slike fat!? Ikkje mykje minimalisme :)men desto meir minner og nostalgi!

Her er det håndarbeid i lange baner og tålmod i kvart eit sting.



Det er ikkje sikkert gammeltante Karen Anna hadde sett for seg at nattkjolen hennar skulle ende på internett, internett fanns ikkje ein gong då ho levde, men eg syns slikt fint håndarbeid godt kan visast fram!

2 kommentarer:

  1. Nattkjolen fortjener absolutt en plass på internett, og de fine fata også! De vakre soldagene som var nå, forsvant i tjukk tåke her hos oss, med sikt på maks 10 meter...joda, fine dage...

    SvarSlett
  2. Mannen er på fjelltur, i Romsdalen er vet visst brukbart, her auser det ned, sukk! Men bukbar temperatur, enn så lenge

    SvarSlett