mandag 12. mars 2018

Veke 10

Måndag igjen, på godt og vondt. Mest godt, da. Eg fekk ein liten "oisann" på jobb då eg plutseleg oppdaga at eg hadde kalla inn til eit møte idag, men eg rakk førebu meg, så vi kom i mål :)
Og eg har vore hos fysioterapeut, handla mat, laga kjøttkaker og sove middag. Fordi eg trong det!

Eg prøvar jobbe meg gjennom frysaren med mål om å ete unna ein del! Det er lettare å kjøpe nytt, enn å huske å ta opp mat. Men eg kjem meg! Idag kjøttkaker, fordi eg fann kjøttdeig. Igår kylling med indisk saus, fordi eg fann kylling. Laurdag hadde vi biff, gjett kvifor! Og på fredag åt vi bacalao, av same grunn. Enno er det mange gode middagar, og eg treng berre kjøpe tilbehør. I morgon blir det truleg fiskekaker, ein dag blir det elggryte, eg har meir biff, kylling og ei lammesteik. Den sparer eg til palmehelga, tenkjer eg!

Men sist veke, kva skjedde då, bortsett frå at eg tømmer frysaren?


 Eg har aldri, nokonsinne, gått så mykje på ski som i vinter! Fleire turar kvar veke. Veit forresten ikkje når sist det var så stabil vinter heller. På måndag gjekk vi tur før middag(vi hadde torsk, frå frysaren!), mannen vart med og tok bilde av meg på toppen. 
Det fine med å gå mykje på ski, er at eg har vorte mykje betre kjent i marka, eg har vorte kjappare i oppoverbakkane og mykje tøffare i nedoverbakkane (men framleis livredd for å dette)
Ikkje fullt så sjarmerande er at eg har fått spissa konkurranseinstinktet og blir sur om nokon tar meg igjen! Eg prøvar etter beste evne å halde følge, men det går ikkje så ofte.


 Pausemat på kontoret på tirsdag. Ganske fin å sjå på også!


Litt usikker på om denne bobla er klar for jul(det er juletre på taket) eller påsketur, pga av skia? Sjarmerande er ho iallfall, eg passerer den kvar dag på veg til jobb.


Påskeliljer i krukke er eit must på våren. Og særleg iår, når det er lenge til det blir grønt ute!


 Fredag og sanninga om kontorpausemat må modifiserast litt...Det hender det finns sjokolade også, ikkje berre frukt. Mørk Kvikk-lunsj er for tida min favorittsjokolade!


På laurdag var det skitur. Eg satt på med mannen til Sim, som ligg på motsatt side av marka for oss, og gjekk heilt heim. Tok av skia utanfor huset. Litt grått vær, litt tidleg på dag og eg hadde løypene nesten for meg sjølv det meste av turen.  Ære være dei som er tidleg oppe og kjører nye løyper nesten kvar dag!


På søndag var det sol! Påskestemning! Og vi var på ingen måte åleine i løypene, men det var jammen bra. Sola varma slik at det var heilt innafor å sitte i ei solside og ete kjeks og drikke varm saft. Noko vi heller ikkje var åleine om. Ja til fleire slike dagar!


2 kommentarer:

  1. De ser helt magiske ut de skiturene dine!!!! Løypemannskap burde definitivt få en medlaje!

    SvarSlett
  2. Skiturer, og andre turer i vinterskogen, er fabelaktige! Og i natt snødde der igjen. Det blir nysnø-tur etterhvert.

    SvarSlett