søndag 18. juni 2017

Sommar i Trøndelag

Sommar i Trøndelag er ikkje for pyser. Idag har det veksla mellom pøsregn og yr, med enkelte glimt av sol, men aldri så lenge at det tørkar opp. Skoa eg sette til tørk ute på fredag treng ein runde i tørketrommelen...
På fredag hadde vi forresten grillfest med jobben. Dagen starta med sol og varme, men før festen var det flomvarsel, og jammen er det godt at han som inviterte på hageparty, hadde stort kjøkken og stove. Fint å sitte inne og sjå på regnet ute!

Så noko må ein gjere! Idag har eg tatt fram dei nye sommerskoa/sandalane eg kjøpte i Tromsø i vinter, ein dag med omtrent snørekord i mars der oppe. Alle fly var forsinka og brøytekantane høge. Og eg har tatt fram linkjolen frå i fjor, kjøpt ein optimistisk sommardag på Røros. Det finns ikkje dårleg vær, berre dårlege klær!


Og dei rette klærne kan gje solskinn, om ikkje anna inne!

4 kommentarer:

 1. Nei, trøndersommer er ikke for pyser! Her har vi fått en skikkelig smak av sommer i helga, og det ser ut til at det skal vare noen dager. 😊

  SvarSlett
 2. Elsk på kjolen i lin, jeg har en vikinserk jeg elsker å vandre rundt i..... stor klem til deg på denne vakre dagen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Lin er det beste om sommeren! Fant en linskjorte på slag lørdag, hjerteglede! (kall meg gjerne enkel og materialistisk!)
   Mandagsklem!

   Slett