onsdag 12. desember 2018

12.desember

Det nærmar seg jul, halve advent har gått. Eg er godt stressa for det eg ikkje har gjort, og fornøgd med ein del av det eg har gjort.

Ho som har kuppa jula på jobb!
Og alltid hårpynt når det er trekning av adventskalender.

Julegåvene stressar meg, sjølv om det byrjar falle på plass (manglar lell ein del, det blir innspurt i helga!)

Når ungane er ute av huset, må ein bake sjøl...

Kakene er i boks, så og seie, 2 slag til skal lagast, men det bør eg rekke. Sidan vi skal bort, men eg har innkjøpsansvar, skriv eg liste på liste, over det som skal pakkast med herifrå og det som skal kjøpast når vi kjem fram. Eg likar å skrive liste på papir, og stryke ut punkt for punkt.

Når det gjeld adventskalender er vi heilt ute å kjøre, trur vi tok luke nr 11 idag, og nokre luker er opna berre for å sjå kva som er der...kven veit, kanskje det er kjekt å finne noko i kalenderen i romjula også?

Min skog! Heilt nykjørt skiløype, eg var førstemann.
#mykindommindfullness
(og her er det nesten ikkje motbakkar eingong)

Ute er det snø og kaldt, i helga fekk eg lufta skia mine fleire gonger, og det er lite som gjer meg meir glad enn ein skitur! Rett nok mislikar eg ofte motbakkane, eg pustar og peser og mumlar lavt, men så kjem eg opp og det meste er glemt. Eg er rusten i nedoverbakkane enno, redd for å falle er berre første del av redselen, men sesongen er enno ung, og eg blir vel meir stødig etterkvart?

I morgon er det Luciadagen, og kven veit kva som kan skje... Luciatog er iallfall framme både på pianoet og på kjøkkenet. Dei må vere mellom mine mest vellukka kjøp, eg blir i så godt humør når eg finn dei fram!
Skulle det dukke opp fleire Luciatog, blir dei nok med meg heim!


Og dagens impulskjøp var ikkje julegåver, men nye briller. Det var eit dyrt impulskjøp det! Men truleg vel verdt det! For det har vore veldig vanskeleg med det som skjer på nært hald i det siste... bakteriar, lita skrift og dårleg lys og slikt. Det kostar å vere progressiv!

Lukta av jul møter meg i gangen når eg kjem frå jobb

Blåtimen sett frå kontorplassen på jobb


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar